Η τιμή του στην Ευρώπη είναι στα 99 € με τις αλυσίδες GameStop EU, Micromania και Toynk να είναι οι πρώτες που θα το έχουν διαθέσιμο όσο η Microsoft προσπαθεί να το διαθέσει σε επιπλέον χώρες

Την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξουν οι προπαραγγελίες για το μίνι ψυγείο της Microsoft, που φέρει τον σχεδιασμό του Xbox Series X. Η τιμή του Xbox Mini Fridge στην Ευρώπη είναι 99 € ($99.99 / £89.99) με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν σε Β. Αμερική, Ευρώπη και Αγγλία.

Το μίνι ψυγείο αναμένεται να σταλεί στους ενδιαφερόμενους μέσα στον Δεκέμβριο, με την Microsoft να συνεργάζεται με αλυσίες όπως Target στη Β. Αμερική, Game στην Αγγλία και GameStop EU, Micromania και Toynk στην Ευρώπη. Από την άλλη, το Xbox Gear Shop θα αναλάβει τη πώληση στον Καναδά, με την εταιρεία να δηλώνει πως σύντομα θα έχει περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις προπαραγγελίες.

xbox-mini-fridge.jpg

Το Xbox Mini Fridge είναι σχεδιασμένο να χωράει 12 τενεκεδάκια αναψυκτικού ή ενεργειακού ποτού και έχει δύο ράφια στην πόρτα, σχεδιασμένα για να βάζετε τα σνακ σας. Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος υπάρχει θύρα USB για να φορτίζετε συσκευές, ενώ έρχεται με DC μετασχηματιστή. Το πρώτο σημάδι ύπαρξης του Xbox Mini Fridge έγινε στη φετινή E3, με την Microsoft να υπόσχεται να κατασκευάσει το ψυγείο αφού κέρδισε έναν μάρκετινγκ διαγωνισμό του Twitter.

Ο λόγος για τη δημιουργία του Xbox Mini Fridge είναι τα σχετικά meme που κυκλοφόρησαν κατά την αρχική αποκάλυψη του Xbox Series X, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τον σχεδιασμό του ως ψυγείο. Στη συνέχεια είδαμε και την Microsoft να αστιεύεται για τον σχεδιασμό και στην Ε3 ακούσαμε την ατάκα "the world’s most powerful mini fridge" μαζί με "Xbox Velocity Cooling Architecture".

  • Like 12
  • Confused 1