Sony και Microsoft ανακοίνωσαν τους τίτλους που θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους οι συνδρομητές PS Plus και Xbox LIVE Gold/Game Pass Ultimate τον Οκτώβριο.

Τέσσερις τίτλοι περιμένουν τους συνδρομητές Xbox LIVE Gold/Game Pass Ultimate στο Xbox τον Οκτώβριο. Αναλυτικότερα:

  • 1-15 Οκτωβρίου: Sphinx and the Cursed Mummy (Xbox)
  • 1-31 Οκτωβρίου: Slayaway Camp: Butcher’s Cut (Xbox One)
  • 16-31 Οκτωβρίου: Costume Quest (Xbox 360)
  • 16 Οκτωβρίου – 15 Νοεμβρίου: Maid of Sker (Xbox One)

Η θεματολογία των παιχνιδιών του μήνα στο Xbox είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κόνσεπτ και την κουλτούρα του Halloween. Tο Maid of Sker είναι ένα survival horror πρώτου προσώπου με φολκλόρ ουαλικές επιρροές ενώ το Slayaway Camp: Butcher’s Cut αποτελεί μία ωδή στις trash horror ταινίες των 80s. Το Sphynx and the Cursed Mummy είναι εμπνευσμένο από την αιγυπτιακή μυθολογία, με το Costume Quest να είναι ένα χαριτωμένο adventure που περιστρέφεται γύρω από το Halloween, παραγωγής Double Fine (το στούντιο του Tim Schafer).

Στο PlayStation τώρα, οι τίτλοι του μήνα είναι τα Need for Speed Payback και Vampyr -αμφότερα διαθέσιμα από τις 6 Οκτωβρίου.

To Need for Speed Payback κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν μία τριετία (Νοέμβριος 2017) και αποτελεί δημιούργημα της Ghost Games. Εκτυλίσσεται σε έναν ανοιχτό κόσμο, εμπνευσμένο από το Λας Βέγκας, διαθέτει κύκλο ημέρας/νύχτας και εστιάζει στο λεγόμενο “action driving”. Προσφέρει offline single-player mode και 74 οχήματα.

Το Vampyr είναι παραγωγή των Dontnod και Focus και κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2018. Πρόκειται για ένα action-adventure τρίτου προσώπου, με τον παίκτη να βρίσκεται στον ρόλο ενός βαμπίρ στο Λονδίνο την περίοδο της Ισπανικής γρίπης.

  • Like 4