Πλέον και οι συνδρομητές του Game Pass Ultimate σε PC θα έχουν κι αυτοί πρόσβαση στον κατάλογο τίτλων της EA Games

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την ανακοίνωση των νέων τίτλων που θα προστεθούν σύντομα στο Game Pass, που περιλαμβάνει τα Yakuza 6 και Octopath Traveler μεταξύ άλλων, με την Microsoft να ανακοινώνει πως από σήμερα, οι συνδρομητές Game Pass Ultimate σε PC θα έχουν πρόσβαση και στον κατάλογο παιχνιδιών του EA Play.

Αυτό σημαίνει πως πάνω από 60 τίτλοι της EA Games θα είναι διαθέσιμοι και περιλαμβάνει τίτλους όπως Titanfall 2, Battlefield, Star Wars: Squadrons και άλλους, χωρίς επιπλέον χρέωση. Παράλληλα, η EA Games εργάζεται στην προσθήκη Rewards των τίτλων της, για πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο στο Apex Legends και άλλους τίτλους. Επιπλέον, με τη συνδρομή παρέχεται πρόσβαση στους τελευταίους τίτλους της EA Games μέσω trial για δέκα ώρες, επιτρέποντας τη δοκιμή τίτλων πριν την αγορά τους.

EwscBMPXMAQ2Koz.jpg.028b4a50ffe10fe2604b762320e060b6.jpg

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη συνδρομή EA Play, θα πρέπει να κατεβάσετε το EA Desktop app, να συνδεθείτε με τον EA λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε αν δεν έχετε. Από εκεί θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τον Xbox λογαριασμό σας με τον EA λογαριασμό. Ακολουθείστε τις οδηγίες και θα αποκτήσετε πρόσβαση στον κατάλογο του EA Play.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ακόμα τρέχει προσφορά Game Pass Ultimate ενός μήνα για 1€, για νέους λογαριασμούς.

  • Like 4