Με την έκδοση εφαρμογής του PlayStation 5 να μην έχει ενημερωθεί ακόμη

Το YouTube μετά από αρκετό καιρό, πρόσθεσε υποστήριξη HDR στην εφαρμογή του για Xbox κονσόλες. Η υποστήριξη αφορά όλες τις HDR συμβατές εκδόσεις της κονσόλας, από Xbox One S μέχρι και το Xbox Series X. Όσοι λοιπόν είναι κάτοχοι μιας HDR τηλεόρασης ή monitor, η εφαρμογή θα το αναγνωρίσει αυτόματα και θα προβάλει το περιεχόμενο με HDR.

Παρόλο που υποστήριξη για HDR είχε προστεθεί στο PlayStation 4 το 2019, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια ενημέρωση στην έκδοση για Xbox. Με την κυκλοφορία των νέων PlayStation 5 και Xbox Series X|S τον Νοέμβριο, καμία κονσόλα δεν μπορούσε να προβάλει HDR μέσω της YouTube εφαρμογής. Και με την σημερινή ενημέρωση, εκκρεμεί ακόμη το PS5 να λάβει μια σχετική ενημέρωση.

Όσοι θέλουν να επιβεβαιωθούν πως το HDR λειτουργεί κανονικά, μπορούν να ενεργοποιήσουν το "stats for nerds" πάνελ στην εφαρμογή. Βέβαια πολλές τηλεοράσεις θα προβάλουν μια ανάλογη σήμανση όταν αναπαράγεται υλικό με HDR υποστήριξη. Τώρα το μόνο που εκκρεμεί, είναι να προστεθεί επιπλέον HDR υλικό στο YouTube, καθώς ελάχιστοι είναι και οι δημιουργοί της πλατφόρμας που το στηρίζουν.

  • Like 3