Και οι Έλληνες κάτοχοι Xbox μπορούν από σήμερα να δημιουργήσουν το δικό τους εξατομικευμένο χειριστήριο μέσω της υπηρεσίας Xbox Design Lab.

Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις 11 νέες χώρες που προσθέτει η Microsoft στη συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία δίνει τη δυνατότητα σε χρήστες Xbox να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό controller, μέσα από μια πολύ εύκολη διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να επισκεφθούν την σελίδα xboxdesignlab.xbox.com και να πατήσουν την επιλογή "Σχεδιάστε το δικό σας". Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε σχεδόν τα πάντα στο χειριστήριο το οποίο είναι το μοντέλο που περιλαμβάνεται με τα Xbox Series X|S. 

image.gif.a10268a8d505fa6a14057ce73558defb.gif

Η παραμετροποίηση για παράδειγμα του σώματος του χειριστηρίου περιλαμβάνει επιλογές μέσα από 23 χρώματα και 6 μοτίβα, η χρήση των οποίων χρεώνεται επιπλέον της βασικής τιμής των €69,99. Γενικότερα η αλλαγή των χρωμάτων σε πολλά από τα σημεία του Xbox Controller έχουν πρόσθετες χρεώσεις από €3,99 (σκανδάλες) έως τις πίσω λαβές (€5,99) και την χάραξη εξατομικευμένου μηνύματος 16 χαρακτήρων με λέιζερ (€9,99). Για να κάνει εύκολη τη ζωή στους χρήστες, η Microsoft έχει μια σειρά από έτοιμα όμορφα σχέδια πάνω στα οποία μπορούν να γίνουν επιπλέον αλλαγές. Στο τέλος της διαδικασίας η ιστοσελίδα εμφανίζει μια σειρά από φωτογραφίες που δίνουν μια συνολική εικόνα  του τελικού προιόντος που θα λάβει ο χρήστης σε διάστημα 3-4 εβδομάδων μέσω ταχυδρομείου και με δωρεάν μεταφορικά.

Το Xbox Controller είναι συμβατό με Windows 10 υπολογιστές, Android και iOS μέσω bluetooth καθώς και τα Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One. Εκτός της χώρας μας, το Xbox Design Lab φτάνει από σήμερα στην Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ελβετία, τη Νορβηγία κ.α.

  • Like 13