Έντονη παρουσία θα έχει φέτος η Microsoft στην έκθεση παιχνιδιών Gamescom η οποία θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στη Γερμανία.

Αν και αρχικά, μέσα από tweet του Larry "Major Nelson" Hryb που ανήκει στην ομάδα του Xbox, δόθηκε η εντύπωση ότι θα πρέπει να περιμένουμε κάποια νέα κονσόλα, εντούτοις η Microsoft διευκρινίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αν και θα πρέπει να περιμένουμε νέα περιφερειακά. Αυτά όπως όλα δείχνουν θα περιλαμβάνουν τη δεύτερη γενιά του Xbox Elite Controller, του χειριστηρίου της Microsoft που απευθύνεται σε «σκληροπυρηνικούς» gamers και φέτος θα ενσωματώνει σύμφωνα με τις φήμες, θύρα USB-C για τη φόρτισή του. Το πρώτο Elite Controller κυκλοφόρησε το 2015, δημιουργώντας αίσθηση με τις δυνατότητές του αλλά και με την τιμή του η οποία ήταν αρκετά μεγαλύτερη από τα παραδοσιακά χειριστήρια και συγκεκριμένα στα $150, 

Ακόμα έχει επιβεβαιωθεί η ανακοίνωση νέων bundles ενώ μια ακόμα πιθανότητα είναι η ανακοίνωση μείωση τιμής του Xbox One S ή του Xbox One X που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο και αποτελεί τη δυνατότερη κονσόλα της αγοράς. Η παρουσίαση της Microsoft θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου και ώρα Ελλάδος 5.00μμ. Αυτή πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά από τα γνωστά κανάλια της Microsoft όπως το Xbox.com, Twitch, Youtube, Mixer αλλά και το Facebook. 

Engadget

 

  • Like 4