Το επερχόμενο δοκιμαστικό build για τις κονσόλες Xbox One θα επιτρέψει σε gamers να δοκιμάσουν την υποστήριξη 1440p.

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι η νέα, high-end κονσόλα της Microsoft, Xbox One X υποστηρίζει “natively” ανάλυση 1440p σε συμβατά monitors, μαζί με την adaptive sync τεχνολογία FreeSync, FreeSync 2 και HDMI 2.1 ωστόσο το ερώτημα πάντα ήταν “πότε;”. Τώρα, η Microsoft κάνε γνωστό πως η υποστήριξη 1440p έρχεται σύντομα με μία νέα preview build.

Σύμφωνα με τον Kevin Gammill, Partner Group Program Manager της Microsoft, τόσο το Xbox One X όσο και το Xbox One S θα λάβουν σύντομα την πολυπόθητη δυνατότητα υποστήριξης 1440p μέσω ενός νέου Xbox insider update. Παρόλα αυτά, το λιγότερο ικανό Xbox One S θα υποστηρίζει με το update περισσότερο ελαφριές εφαρμογές όπως streaming καθώς και το UI σε 1440p, ενώ σε οτιδήποτε αφορά στο gaming θα έχουμε να κάνουμε κατά πάσα πιθανότητα με supersampling.

“Πολλές οι ερωτήσεις τελευταία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα μας για την υποστήριξη 1440p. Όσοι από εσάς βρίσκονται στο “early preview ring” (του προγράμματος Insider) θα εκπλαγούν ευχάριστα σύντομα αν έχουν Xbox One S ή Xbox One X” δήλωσε ο Gammill της Microsoft μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter.

TweakTown

  • Like 2