Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Microsoft ανακοίνωσε την «All-Digital Edition» του Xbox One S, που είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια του Xbox One.

Η νέα έκδοση του Xbox One S, που δεν διαθέτει optical drive (Blu-Ray), απευθύνεται σύμφωνα με την εταιρεία σε όσους παίζουν προτιμούν να αγοράζουν και να παίζουν παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή και αναζητούν τον πλέον οικονομικό τρόπο για να παίξουν παιχνίδια Xbox. Το νέο Xbox One S All-Digital Edition διαθέτει σκληρό δίσκο 1TB και έρχεται με προεγκατεστημένα τα παιχνίδια Minecraft, Forza Horizon 3 και Sea of Thieves. Όσοι νέοι gamers αποκτήσουν το νέο Xbox One S All-Digital Edition, μπορούν να ξεκινήσουν, λέει η Microsoft, να δημιουργούν την ψηφιακή συλλογή τους ανακαλύπτοντας παιχνίδια μέσω της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Το Xbox One S All-Digital Edition έρχεται με μία ειδική προσφορά –ενδεχομένως κάποιοι δωρεάν μήνες χρήσης της υπηρεσίας Xbox Game Pass- που θα τους δώσει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια.

Η νέα All-Digital έκδοση του Xbox One S είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία με τιμή $249,99 και η διάθεση του θα ξεκινήσει στις 7 Μαΐου.

Xbox

  • Like 1
  • Sad 1