Η φημολογία των περασμένων μηνών φαίνεται ότι θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα, με το νέο Xbox One S "All Digital Edition" να κυκλοφορεί τον προσεχψή Μάιο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Windows Central. 

Πρόκειται στην ουσία για μια έκδοση της παιχνιδομηχανής της Microsoft δίχως μηχανισμό οπτικού δίσκου, με τη σχετική πληροφορία να τη γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό. 

Σύμφωνα με το Windows Central, οι προπαραγγελίες της disc-less κονσόλας αναμένονται να αρχίσουν μέσα στον Απρίλιο, με την κυκλοφορία της να τοποθετείται περίπου στις αρχές Μαΐου. Η νέα κονσόλα θα παίζει μόνο τα παιχνίδια εκείνα που ο κάτοχός της έχει αγοράσε από το Xbox Store, ενώ το hardware της θα είναι βασισμένο σε αυτό του One S, και όχι στου One Χ, όπως αρχικά ανέφεραν οι πληροφορίες.

Μένει να δούμε πόση θα είναι η αρχική χωρητικότητα της κονσόλας, καθώς είναι απόλυτα λογικό ότι μια all-digital κονσόλα απαιτεί αρκετά μεγάλο HDD out of the box, ειδικότερα αν η Microsoft θέλει να "στοχεύσει" στο πιο casual κοινό, ίσως με μία αρκετά χαμηλότερη αρχική τιμή, όσο βαδίζουμε ολοένα προς την δύση της τρέχουσας γενιάς κονσολών.

Windows Central

 

  • Like 3