Μετά την αποσύνδεση του Hangouts από το Google+ και σύμφωνα με το Bloomberg, η Google αναμένεται να κάνει το ίδιο και με την υπηρεσία "Photos".

Σήμερα, η υπηρεσία "Photos" αποτελεί μέρος του κοινωνικού δικτύου Google+ ωστόσο αναμένεται σύντομα να γίνει ανεξάρτητη. Μόλις συμβεί αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή χωρίς απαραίτητα να έχουν λογαριασμό Google+.

 

Πριν το Google+, η Google είχε την υπηρεσία φωτογραφιών Picasa, ωστόσο η τελευταία ενσωματώθηκε στο Google+ και όποια φωτογραφία ανέβαινε στο Picasa αυτομάτως πήγαινε στο τμήμα Photos στον λογαριασμό Google+ των χρηστών. Με το καιρό, η Google βελτίωσε σημαντικά το τμήμα Photos στο Google+ προσθέτοντας εργαλεία επεξεργασίας ενώ δημιούργησε και ξεχωριστή εφαρμογή για το Android (η οποία έρχεται με το Google+ app για την ώρα) σε σημείο να μπορεί να σταθεί ανεξάρτητα, αν το επιλέξει η Google.

 

Κατά καιρούς, έχουν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τη Google να κλείνει την υπηρεσία Google+ για τα καλά, κυρίως μετά την αποχώρηση του Vic Gundotra που "έτρεχε" το κοινωνικό δίκτυο. Αν είναι να κλείσει το Google+, τότε είναι λογικό σπουδαίες υπηρεσίες όπως το Hangouts και Photos να μπορούν να σταθούν και από μόνες τους. Για να δούμε...

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: Bloomberg