O Αντιπρόεδρος του τμήματος Σχεδιασμού της Google, Matias Duarte επιτέθηκε δημοσίως στην Microsoft και στα Windows 10 στο Twitter, λέγοντας πως αφού δοκίμασε το Surface Pro 4 με Windows 10, κατά την άποψη του, του έδωσαν την εντύπωση των “XP με ένα επίπεδο στον σχεδιασμό skin”.

Το σχετικό tweet ενεργοποίησε μεγάλη ανταπόκριση για να συνεχίσει με ένα δεύτερο tweet που έλεγε “Windows 10; Πιο πολύ Windows 10 χρόνια πριν!”.

 

Στην συνέχεια, παραδέχτηκε ότι τα tweets του ήταν “overly clever tweetbait” και πως "πάντα του άρεσε αυτό που επιχείρησε να κάνει η Microsoft με τα Windows 8, να αλλάξει παράδειγμα”.
https://twitter.com/MatiasDuarte/status/661255907230117888
Επίσης είπε ότι τα Windows 8 ήταν περισσότερο “καλογυαλισμένα” σε σχέση με τα Windows 10. Στην συνέχεια διευρκίνησε ότι δεν τον ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση των Windows 10 και πως είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που λειτουργούν, όπως τα XP δηλαδή. Καταλαβαίνει λέει πως αυτό είναι “feature” για κάποιους, αλλά όχι και για εκείνον.
https://twitter.com/MatiasDuarte/status/661317197126504448
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Matias Duarte είναι η κυρίαρχη προσωπικότητα πίσω από τον σχεδιασμό Material Design της Google, που βλέπουμε στις περισσότερες υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας.

 

Link.png Site: Engadget