Το Project Tango tablet της Google βρίσκεται στο Google Play store, αν και δεν είναι διαθέσιμο για αγορα ακόμη. Το συγκεκριμένο tablet απευθύνεται κυρίως σε developers που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία 3D sensing.

Όταν είχαμε αναφερθεί για πρώτη φορά στο tablet της Google, είχαμε επισημάνει ότι η συσκευή -όπως συμβαίνει και με το αντίστοιχης τεχνολογίας smartphone της εταιρείας- διαθέτει ειδικό hardware και software που του επιτρέπει να ανιχνεύει τη κίνηση στις τρεις διαστάσεις ενώ παράλληλα καταγράφει την γεωμετρία του περιβάλλοντος που βρίσκεται. Την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει αναλάβει το τμήμα ATAP (Advanced Technology and Projects) της Google.

 

Η Google ανακοίνωσε το Project Tango τον περασμένο Φεβρουάριο και βασίζεται στο Nvidia Tegra K1 SoC, διαθέτει 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου ενώ εξοπλίζεται με οθόνη 7 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1920 x 1200 pixels. Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα 1.0 Megapixels με IR LED ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 4.0 Megapixels με εικονοστοιχεία 2μm RGB-IR.

 

Το κόστος του Project Tango της Google είναι $1024 και η συσκευή πωλείται "ως έχει" και δεν έχει εγγύηση ενώ στην εταιρεία δεν δέχονται επιστροφές.

 

 

Link.png Site: GSMArena