Από σήμερα, οι συσκευές με Android Wear έχουν ξεκινήσει να αναβαθμίζονται –ο κατασκευαστής κάθε συσκευής είναι υπεύθυνος για το timing- καθώς ξεκίνησε η διανομή του Oreo.

Η δοκιμαστική έκδοση του Android Oreo που αρχικά ήταν διαθέσιμη μόνο στο LG Watch Sport περιλαμβάνει τις βελτιώσεις: ρύθμιση για την ένταση της δόνησης σε ειδοποιήσεις, επιλογή Touch Lock για wet conditions, υποστήριξη για 7 νέες χώρες/ γλώσσες καθώς notification channels, battery saving background limits κ.ά.

 

Τα σχετικά νέα έκανε γνωστά ο Hoi Ham, Wearables Developer Advocate στη Google στο Android Wear Developers Community και μαζί ανέφερε και τις σπουδαιότερες προσθήκες και βελτιώσεις που φέρνει η νέα πλατφόρμα.

 

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν η αναβάθμιση έχει φτάσει σε όλες τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android Wear ωστόσο επιβεβαιώθηκε ότι το LG Watch Sport αναβαθμίστηκε στη τελευταία έκδοση (αν και το νέο Oreo build παραμένει μία έκδοση 2.6.0 στις συσκευές αναφέρεται ως Android OS 8.0.0) οπότε είναι απλώς θέμα χρόνου να εγκατασταθεί και στα υπόλοιπα προϊόντα Android Wear.

 

gallery_286955_4399_23222.jpg

 

Link.png Site: TweakTown

 

http://www.insomnia.gr/uploads/gallery/album_4399/gallery_286955_4399_146369.png