Όσοι χρήστες περίμεναν εναγωνίως να δοκιμάσουν τον XBMC media player στην Android συσκευή τους, έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, καθώς έγινε διαθέσιμη η έκδοση για τους τελικούς χρήστες.

Ήδη κυκλοφορούσαν διάφορες beta και nightly builds αλλά με την πιο πρόσφατη έκδοση γίνεται εφικτή η δυνατότητα χρήστης της εφαρμογής στις περισσότερες συσκευές της αγοράς.

 

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, η εφαρμογή φέρει πληθώρα χαρακτηριστικών, καθιστώντας έτσι τον XBMC player κάτι περισσότερο από ένα media center μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα πολυμέσων υποσχόμενη να προσφέρει μια αξεπέραστη online streaming εμπειρία. Όλα αυτά σε ένα user-friendly interface στην συσκευή Android σας ή στο tablet σας, που δεν θα δυσκολέψει καθόλου την πλοήγηση στο μενού της εφαρμογης.

 

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει υποστεί πολλές βελτιώσεις, δίχως όμως να υποστηρίζει ακόμη hardware accelerated video decoding. Εντούτοις όμως έχει τροποποιηθεί κατάλληλα προκειμένου κάτι τέτοιο να γίνεται εφικτό μέσω ενός εξωτερικού video player, του MX Player.

 

Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης υπάρχουν στο επίσημο blog του XBMC.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/01/18/xbmc-for-android/[/url]']engadget.com