Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Disney και της Lucasfilm

Σε ανακοίνωση μιας νέας εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας (AR) προχώρησε σήμερα η Google, The Mandalorian AR Experience, που θα επιτρέπει στους χρήστες να ζήσουν εικονικές στιγμές από την πρώτη σεζόν της σειράς. Όπως αναφέρει και η περιγραφή της εφαρμογής, οι φίλοι της σειράς θα ακολουθήσουν τα πρώτα βήματα του Mandalorian, θα συναντίσουν το Child, ενώ θα μπορούν να δημιουργήσουν και να μοιραστούν τις αγαπημένες τους σκηνές με φίλους.

Η εφαρμογή αξιοποιεί την ARCore πλατφόρμα ανάπτυξης της Google, που επιτρέπει τις σκηνές να αλληλεπιδρούν με τον χώρο του χρήστη. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα έναν πιο διαδραστικό σχεδιασμό, επιτρέποντας να ξεκλειδωθούν νέα εφέ βάση τις ενέργειες των χρηστών. Επίσης η χρήση του νέου ARCore Depth API παρέχει σκιάσεις για ακόμη πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

The_Mandalorian_AR_Experience.gif

Αυτό όμως έχει αντίκτυπο, καθώς η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με όλες τις Android συσκευές. Η Google σημειώνει πως θα είναι συμβατή μόνο με 5G Android συσκευές, με πιθανή υποστήριξη για άλλες συσκευές να προστεθεί στο μέλλον. Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αν η συσκευή σας είναι συμβατή.

Παρόλο που εφαρμογή απαιτεί 5G συσκευή, δεν απαιτείται σύνδεση σε 5G δίκτυο για να την χρησιμοποιήσετε, καθώς βασίζεται στις τεχνολογίες που φέρουν αυτές οι συσκευές παρά στο ίδιο το δίκτυο.

  • Like 3