Το Google Play store διαθέτει πλέον μία καρτέλα με Προσφορές (Offers) που διαθέτει διάφορες προσφορές για εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες, ηλεκτρονικά βιβλία ή άλλα προϊόντα, όπως ανέφερε πρώτη η ιστοσελίδα Android Police.

Η καρτέλα εμφανίζεται στο κάτω μέρος του Google Play store μαζί με τα Παιχνίδια, τις Εφαρμογές, τις Ταινίες και τα Βιβλία και είναι ξέχωρη από το τμήμα «Προσφορές και Ειδοποιήσεις».

Το Offers «είναι μία νέα καρτέλα στην εφαρμογή Google Play Store για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε προσφορές σε παιχνίδια και εφαρμογές για ταξίδια, ψώνια, ψυχαγωγία και media, για φυσική κατάσταση και πολλά άλλα» διαβάζουμε σε μία ανάρτηση στο blog της εταιρείας. Μόλις πατήσετε στη νέα καρτέλα, δείχνει διάφορα carousels με προσφορές για ενοικιάσεις ταινιών, για εφαρμογές, παιχνίδια κ.ά. Περιλαμβάνει επίσης προσφορές για αντικείμενα εντός των παιχνιδιών, για αγορές εντός των εφαρμογών (in-app purchases) ενώ υπάρχουν και προσφορές για δοκιμές εφαρμογών σύμφωνα με την ιστοσελίδα Android Police.

Η Google είχε κάποτε ένα ξεχωριστό app στο Android με την ονομασία «Offers» που επέτρεπε στους χρήστες να εντοπίζουν προσφορές κοντά στην περιοχή τους, ωστόσο αναφερόμαστε σε ένα app του 2011, δηλαδή στην εποχή του Android 2.1 (Eclair) όταν ακόμα και το Google Play Store είχε διαφορετικό όνομα και λεγόταν Android Market.

Το τμήμα «Προσφορές και Ειδοποιήσεις» που υπάρχει σήμερα δεν υπάρχει για όλες τις χώρες, και όταν υπάρχει δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να το εντοπίσεις μέσα σε τόσες κατηγορίες, ωστόσο η νέα καρτέλα πλέον βρίσκεται στη πρώτη οθόνη του Google Play store και στο κέντρο των υπολοίπων καρτελών καλύπτοντας μεγάλο εύρος προϊόντων. Η καρτέλα «Offers» είναι διαθέσιμη για όσους χρησιμοποιούν συσκευή Android στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ινδονησία και στην Ινδία ωστόσο σύντομα θα διατεθεί και σε άλλες αγορές φέτος.   

  • Like 1