To Google Maps συνεχίζει να εμπλουτίζεται με δυνατότητες, με την τελευταία να αφορά τους μοτοσυκλετιστές και την ανάγκη πλοήγησης που έχουν σε μια πόλη.

Αρχικά οι χρήστες στην Ινδία, μπορούν πλέον να δουν στην εφαρμογή τους και μια νέα λειτουργία πλοήγησης, με τη Google να τους προτείνει τη βέλτιστη διαδρομή σε περίπτωση που χρησιμοποιούν μοτοσυκλέτα. Η επιλογή αυτή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες με αυτοκίνητο αλλά και την εμφάνιση διαδρομής για πεζούς. Από τη στιγμή που η μοτοσυκλέτα θεωρείται ένας πιο γρήγορος τρόπος μετακίνησης εντός της πόλης, ο χρόνος που εμφανίζουν τα Google Maps για να φτάσει ο μοτοσυκλετιστής στον προορισμό του, είναι πιο γρήγορος από τη χρήση αυτοκινήτου ή των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

 

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Google ξεκινά την ενσωμάτωση της λειτουργίας αρχικά από την Ινδία όπου η χρήση μοτοσυκλέτας είναι πολύ διαδεδομένη. Παράλληλα η εφαρμογή εμφανίζει τυχόν κλειστούς δρόμους που βρίσκονται στην πορεία σας αλλά και το αν υπάρχει ελεύθερος χώρος στάθμευσης στον τελικό προορισμό σας. Αν και για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί, εντούτοις η επέκταση της νέας δυνατότητας των Google Maps και σε άλλες χώρες, είναι κάτι που θα βοηθήσει αρκετά τους χρήστες ειδικά στα μέρη όπου υπάρχει μεγάλη χρήση μοτοσυκλετών.

 

maps1.jpg

 

Link.png Site: http://www.androidpolice.com/2017/12/04/motorcycle-mode-google-maps-popping-many-india/[/url]']Android Police