10 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει σήμερα το Google Earth, ο σύγχρονος Άτλας των ημερών μας που μας επιτρέπει να βλέπουμε μέσω δορυφορικών φωτογραφιών οποιοδήποτε σημείο στη Γη, με τη Google να εγκαινιάζει με την ευκαιρία δύο νέα χαρακτηριστικά.

Το πρώτο ονομάζεται Voyager και έχει στόχο να σας οδηγήσει απευθείας σε νέες και ενδιαφέρουσες εικόνες που έχουν προστεθεί στο Google Earth με πέντε διαφορετικούς τρόπους, παίρνοντας μέρος έτσι σε ένα εικονικό ταξίδι. Μέσω του Street View, μπορείτε να δείτε από κοντά το Taj Mahal, το Grand Canyon, ενώ με το Earth View, μια σειρά από εντυπωσιακές τοποθεσίες όπως ακριβώς αυτές φαίνονται από το διάστημα. Ακόμα στο εικονικό σας ταξίδι περιλαμβάνονται διάφορες πόλεις οι οποίες απεικονίζονται τρισδιάστατα με τη χρήση φωτορεαλιστικών τρισδιάστατων φωτογραφιών αλλά και εικόνες από το διάστημα.

 

Τέλος η Google ενημερώνει ότι έχει προχωρήσει στην προσθήκη άνω των 1500 τοποθεσιών στη συλλογή φωτογραφιών της ενότητας Earth View, φωτογραφίες τις οποίες ο χρήστης μπορεί να δει με ένα extension για το Chrome browser ή μέσω της web gallery.

 


gallery_286955_2167_1379.jpg

 


Link.png Site: Google Earth
File.png Download: Google Earthγια Windows