Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που έχουν ζητήσει οι χρήστες του Google Maps από τη Google, αναμένεται να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Ο λόγος για την ένδειξη του ανώτατου ορίου ταχύτητας σε δρόμους κατά τη χρήση της λειτουργίας πλοήγησης που παρέχει η εφαρμογή της Google στο Android αλλά και το Android Auto. Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, το χαρακτηριστικό ήδη δοκιμάζεται από την εταιρεία και έχει ενεργοποιηθεί σε ελάχιστους χρήστες οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν ανεβάσει σχετικά screenshots.

 

Βέβαια παραμένει το ενδεχόμενο η Google να μην προχωρήσει τελικά στην ενσωμάτωση της δυνατότητας αυτής, όμως είναι γεγονός ότι οι καλύτερες εφαρμογές πλοήγησης που είναι διαθέσιμες για την πλατφόρμα του Android, παρέχουν εδώ και χρόνια τη συγκεκριμένη λειτουργία, ενημερώνοντας τους χρήστες όταν ξεπεράσουν το όριο ταχύτητας.

 

Η εμφάνιση της ένδειξης γίνεται πάνω στο χάρτη και συγκεκριμένα στο κάτω αριστερό μέρος, ακριβώς πάνω από την ένδειξη για το χρόνο που θα χρειαστεί να μεταβείτε στην τοποθεσία για την οποία έχετε ορίσει την πλοήγηση.

 

Link.png Site: reddit