Από σήμερα το Google Earth εμπλουτίζεται με βίντεο από το YouTube. Για να εμφανιστούν τα βίντεο αυτά θα πρέπει ο δημιουργός τους να τα έχει «μαρκάρει» γεωγραφικά.

 

Το αποτέλεσμα πάντως είναι ο νέος τρόπος να ανακαλύψει κάποιος τις γωνιές και τα ενδιαφέρονται και όχι μόνο σημεία πάνω στον πλανήτη μας. Για παράδειγμα μπορείτε να δείτε την εικόνα της Αθήνας κατά την διάρκεια μίας βραδινής καταιγίδας από τον λόφο του Φιλοπάππου!!!

 

Για να δείτε τα διαθέσιμα βίντεο μέσα από το Google Earth θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον φάκελο Featured Content από την αριστερή μπάρα στο περιβάλλον του προγράμματος. Παρόμοια κίνηση είχε γίνει και με το φωτογραφικό υλικό από την ιστοσελίδα του Panoramio, οπού οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους και να τις τοποθετήσουν πάνω στον χάρτη του Google Earth. Μετά από λίγο καιρό αυτές θα είναι διαθέσιμες παγκοσμίως σε όλους τους χρήστες του πρωτοποριακού αυτού προγράμματος-εργαλείου!

 

Έτσι, είναι σίγουρο πως θα περάσουμε ακόμα περισσότερες ώρες μπροστά στην οθόνη, ψάχνοντας αυτή την φορά, διάφορα βιντεάκια από τον αγαπημένο μας προορισμό ή το νησί οπού περάσαμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

 

Source.png Πηγή: pcw.gr