Με τη νέα λειτουργία του Gmail, δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιείς την ίδια υπογραφή στα e-mail σου προς όλες τις επαφές σου.

Μέχρι πρότινος, όταν έστελνες ένα e-mail μέσα από την πλατφόρμα του Gmail, έπρεπε να χρησιμοποιείς την ίδια αποθηκευμένη υπογραφή, ανεξάρτητα σε ποιον απευθυνόταν το μήνυμα. Φυσικά αυτό αποτελούσε ένα καθημερινό πρόβλημα αφού οι περισσότεροι χρήστες δεν θέλουν να ολοκληρώνουν το μήνυμά τους με τον ίδιο τρόπο, ειδικά όταν απαντάνε σε συναδέλφους στη δουλειά ή σε μία πρόσκληση για φαγητό.

Πλέον όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν. Η Google παρουσίασε την υποστήριξη για πολλαπλές υπογραφές, με τη δυνατότητα να προεπιλέξεις μία από αυτές ως βασική. Πηγαίνοντας στις βασικές ρυθμίσεις του e-mail, μπορείς να δημιουργήσεις μία νέα υπογραφή. Εκεί θα υπάρχει σχετικό κουμπί με το οποίο μπορείς να διαχειριστείς τις πολλαπλές υπογραφές σου.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο τόσο σε προσωπικούς όσο και σε G Suite λογαριασμούς, αν και θα χρειαστεί κάποιος να περιμένει έως και τις 24 Μαρτίου, για την προγραμματισμένη του κυκλοφορία. Πρόκειται για μία αρκετά χρήσιμη λειτουργία, ειδικά σε αυτούς που το e-mail είναι πλέον καθημερινή τους ρουτίνα.

Engadget

  • Like 2
  • Thanks 1