Από μία αξιόπιστη πηγή έρχεται η πληροφορία ότι η Google πρόκειται να ανακοινώσει τις νέες συσκευές της σειράς Pixel στις 5 Οκτωβρίου.

Την σχετική αποκάλυψη έκανε ο γνωστός leakster @evleaks (Evan Blass) μέσω βεβαίως του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter.

 

Σύμφωνα με τον Evan Blass, η Google πρόκειται να ανακοινώσει τη δεύτερη γενιά της σειράς smartphones, Pixel στις 5 Οκτωβρίου ενώ αποκάλυψε ότι θα βασίζεται στο system-on-chip της Qualcomm, Snapdragon 836. Αυτό σημαίνει ότι τόσο το Pixel 2 όσο και το Pixel 2 XL πρόκειται να βασίζονται στην αναβαθμισμένη έκδοση του κορυφαίου chip της Qualcomm. Φημολογείται πως την κατασκευή του μικρότερου μοντέλου έχει αναλάβει η HTC ενώ η κατασκευή του μεγαλύτερου μοντέλου έχει ανατεθεί στην LG.

 

Με βάση όσα έχουν διαρρεύσει, περιμένουμε να διαθέτουν 4GB RAM και έως 128GB αποθηκευτικού χώρου και να μην ακολουθούν τη μόδα με τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος αλλά να διαθέτουν single camera setups. Λέγεται επίσης πως θα απουσιάζει η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά και οι οθόνες τους θα υποστηρίζουν ανάλυση 1440p.


Link.png Site: Engadget