Η ιστοσελίδα του TheNextWeb έχει ορισμένες αποκαλύψεις σχετικά με την εκδήλωση της Google στις 29 Οκτωβρίου, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα την περασμένη Πέμπτη. Η παρουσιάσεις της Google θα συνδέονται τόσο με την ανακοίνωση νέων συσκευών αλλά και με το λογισμικό του Android 4.2.

Το TheNextWeb επικαλείται πηγές που βρίσκονται κοντά στην εταιρεία και αναφέρει ότι θα παρουσιαστεί το φημολογούμενο Nexus 7 με χωτηρικότητα 32GB, ενώ ακόμη θα υπάρχει και ένα ακόμη μοντέλο με την ενσωμάτωση 3G συνδεσιμότητας. Οι αποκαλύψεις όσον αφορά τις συσκευές δεν περιορίζονται εδώ, καθώς όπως φαίνεται θα υπάρξει και ένα ακόμη tablet με την κωδική ονομασία Manta και πολύ πιθανό να είναι το Nexus 10. Όπως αναφέρεται θα τρέχει το λογισμικό του Android 4.2 Key Lime Pie και θα διαθέτει οθόνη με την εντυπωσιακή ανάλυση των 2560x1600 pixel, μεγαλύτερη και από αυτή του iPad.

 

Υπάρχει επίσης και μια ακόμη συσκευή που αναμένουμε να παρουσιαστεί το LG Nexus 4 smartphone, με υποθετικά χαρακτηριστικά 1.5GHz επεξεργαστή, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, 4.7” ιντσών οθόνη και 8MP φωτογραφική μηχανή. Θα τρέχει επίσης τη νεότερη έκδοση του Android 4.2.

 

Όσον αφορά το Android 4.2, πολύ πιθανό να ενσωματώνει δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών, με υποστήριξη οριζόντιας αλλά και κάθετης μετακίνησης της συσκευής, αλλά και υποστήριξη πολλαπλών προφίλ χρήστων. Η τελευταία δυνατότητα θα μπορούσε να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε συσκευές που μοιράζονται από όλα τα μέλη της οικογένειας.

 

Link.png Site: gizmodo.com