Ο κατασκευαστής θηκών Olixar (και το κατάστημα mobilefun.co.uk) αποκάλυψε τον σχεδιασμό των Google Pixel 2 και Pixel XL 2, με τα renders να δείχνουν ότι το “γυάλινο τμήμα” στην πλάτη είναι μικρότερο πια σε μέγεθος.

Αυτό είναι φανερό και από το γεγονός ότι ο αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται εκτός του σκουρόχρωμου γυάλινου τμήματος (glass window). Το design επίσης αποκαλύπτει την ύπαρξη μίας κάμερας στο πίσω μέρος, ουσιαστικά πηγαίνοντας ενάντια στην τάση της εποχής.

 

Τα περιθώρια γύρω από την οθόνη επίσης μοιάζουν σημαντικά μικρότερα σε σχέση με των περσινών μοντέλων, ενώ παρατηρούμε ότι το ακουστικό είναι αρκετά μεγάλο, αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη στερεοφωνικού ήχου.

 

Η Olixar επιβεβαίωσε επίσης ότι η Google εγκατέλειψε την υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά επίσης, και επομένως οι κάτοχοι των συσκευών θα πρέπει είτε να προμηθευτούν ένα νέο ζευγάρι ακουστικών USB Type-C ή να χρησιμοποιήσουν κάποιον adapter.

 

Σύμφωνα με φήμες, το Pixel XL 2 πρόκειται να διαθέτει 5,99 ιντσών οθόνη 18:9 τεχνολογίας OLED και θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC.

 

Link.png Site: GSMArena