Την προβολή αποτελεσμάτων από το Twitter, το YouTube και το Flickr μαζί με τα «παραδοσιακά» αποτελέσματα αναζήτησης εγκαινιάζει η Google. Έτσι, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε μέχρι τώρα όπου αυτού του είδους η πληροφορία εμφανιζόταν σε διακριτό χώρο στο κάτω μέρος των αποτελεσμάτων, πλέον ένα tweet, μια εικόνα ή ένα βίντεο μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο, ανάλογα με τη σχετικότητά του.

 

Επίσης, όταν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος με τον Google λογαριασμό του, θα μπορεί να δει τα tweets που μπορεί να έχουν κάνει οι φίλοι του σε κάποιο από τα links των αποτελεσμάτων. Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι ορατή μόνο σε αυτόν, και μόνο εάν έχει προηγουμένως συνδεθεί. Μάλιστα, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα έχει γίνει tweet από φίλο, προβάλλεται ψηλότερα.

 

Τέλος, προστέθηκε η επιλογή «κρυφής» σύνδεσης ενός τρίτου λογαριασμού, για την περίπτωση που ο χρήστης δεν θέλει να φαίνεται η συγκεκριμένη πληροφορία δημόσια. Παράλληλα, σε περίπτωση που η Google αναγνωρίσει σε έναν τρίτο δημόσιο λογαριασμό αντιστοιχία με αυτόν του χρήστη (λόγω κοινού ονόματος), θα τον προσκαλέσει να τον συνδέσει απευθείας από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

 

 

Link.png Site: Google Blog