Ορισμένοι χρήστες του Nexus 6P αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα που σχετίζεται με την απενεργοποίηση του κινητού χωρίς καμία ειδοποίηση ακόμα και όταν η μπαταρία δεν έχει εξαντληθεί πλήρως.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τις αναφορές ξεκίνησε με την αναβάθμιση στο Android 7 Nougat και συμβαίνει όταν το ποσοστό της μπαταρίας είναι περίπου στο 20%.

 

Αρχικά, η Huawei ανέφερε ότι το λογισμικό της Google είναι υπαίτιο για το πρόβλημα. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι αναφορές ξεκίνησαν με την αναβάθμιση στο Nougat, καθιστά την αρχική αιτιολογία της Huawei σωστή, ωστόσο, ορισμένοι χρήστες που έκαναν υποβάθμιση σε Android 6 Marshmallow, δεν έλυσαν το πρόβλημα. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του VentureBeat η Google και η Huawei ερευνούν το πρόβλημα του Nexus 6P αφού φαίνεται πως ο αριθμός των αναφορών δεν ήταν μικρός για να αγνοηθεί και από τις δύο εταιρίες.

 


23-Aug-2016-11-53-12.png

 


Το πρόβλημα αν και είναι παρόμοιο με αυτό του iPhone 6s δεν έχει άλλα κοινά στοιχεία καθώς οι δύο συσκευές διαφορετικά τεχνικά εξαρτήματα που είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία της συσκευής και φυσικά διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Google-and-Huawei-investigating-the-Nexus-6P-shutdown-[/url]
bug_id89306']PhoneArena