Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, η Google σκοπεύει να ανοίξει φυσικά καταστήματα στην Ινδία, σε μία προσπάθεια να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των smartphones της σειράς Pixel στη χώρα.
Τα καταστήματα ή αλλιώς “κέντρα εμπειρίας” αναμένεται να ανοίξουν μέσα στο δεύτερο μισό του 2018.

Η εταιρεία με έδρα στο Mountain View, στην California έστησε πρόσφατα κιόσκια σε εμπορικά κέντρα σε διάφορες πόλεις της Ινδίας για να επιδείξει τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των smartphones της σειράς Pixel 2.
Σε μερικά μάλιστα είχαν εγκαταστήσει σκοτεινούς θαλάμους για να δείξουν την ικανότητα των νέων smartphones της Google στην φωτογράφηση σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού.

 

Και επειδή η ανταπόκριση από τους καταναλωτές ήταν καλύτερη από την αναμενόμενη, η Google θεώρησε ότι θα ήταν θετικό να ανοίξει φυσικά καταστήματα στη χώρα.
Μάλιστα εκπρόσωποι ορισμένων εμπορικών κέντρων επιβεβαίωσαν ότι η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει καταστήματα. Βεβαίως, στα συγκεκριμένα καταστήματα οι υποψήφιοι πελάτες της εταιρείας θα μπορούν επίσης να δουν και να δοκιμάσουν και άλλες συσκευές της, όπως τα έξυπνα ηχεία Home, συσκευές Chromecast, Pixel laptops ή headsets Daydream VR.

 

Link.png Site: GSMArena