O @evleaks δεν μπορούσε να... αντισταθεί στην εικόνα του νέου Nexus 6, και παρόλο που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση αποφάσισε να μοιραστεί τα σχετικά νέα στο Twitter.

Αν και η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά πράγματα, καταφέρνει να μας δώσει μία πρώτη γεύση σχετικά με την εμφάνιση του νέου Nexus 6. Το πίσω μέρος -το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι αλουμινένιο- έχει διαφορετικό χρώμα από τη πρόσοψη, που είναι μαύρου χρώματος.

Στη πρόσοψη λογικά υπάρχουν δύο ηχεία επίσης. Στο πλάϊ της συσκευής, που διακρίνονται τo πλήκτρo ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης και ο volume rocker, έχουμε δύο εσοχές με πλαστικό, στο πάνω και κάτω μέρος -όπως στα HTC One και iPhone 6- για τη λειτουργία των κεραιών. Όσο αφορά στο λογισμικό, διακρίνεται η homescreen του Android L.

 

Όσο αφορά στις προδιαγραφές, η συσκευή, που κατασκευάζεται από τη Motorola -η οποία εξαγοράστηκε από τη Lenovo πριν λίγο καιρό- θα έχει οθόνη με διαγώνιο 5.9 ιντσών, ανάλυσης QHD ενώ σύμφωνα με διαρροές θα διαθέτει 3GB RAM, Qualcomm Snapdragon 805 chipset (Quad Core Krait 450, 2.65GHz) και 13MP camera με OIS και διπλό LED flash.

 

nexus_6.0.jpg

Μαζί με την εικόνα, διέρρευσαν και μερικά προωθητικά/ διαφημιστικά video σχετικά με τo Android L και τις νέες Nexus συσκευές, οπότε υπάρχει περίπτωση, ακόμα και αύριο, να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

 

 

 

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: Engadget