Μια νέα υπηρεσία παρουσιάζει από σήμερα η Google με την ονομασία Keep και η οποία σας επιτρέπει να κρατάτε διαφόρων ειδών σημειώσεις στις οποίες έχετε πρόσβαση από διαφορετικές συσκευές, στα πρότυπα υπηρεσιών όπως το Evernote και το OneNote.

Το Google Keep όπως και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν τον κλασσικό τρόπο με τον οποίο κρατάμε σημειώσεις σε διάφορα μέρη (post it, περιοδικά, μικρά χαρτάκια) και να τα οργανώνουμε έτσι ώστε να μη ξεχνάμε σημαντικές πληροφορίες που μας αφορούν.

 

Οι φωνητικές σημειώσεις είναι ένα σημαντικό κομμάτι της υπηρεσίας με την οποία μπορούμε να εκφωνήσουμε τη σημείωση ή την ιδέα μας μέσα από την android εφαρμογή του Google Keep, και να έχουμε πρόσβαση σε αυτή μετά μέσα από τον υπολογιστή μας. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε λίστες (πχ για το σούπερ μάρκετ), να αλλάξουμε τον χρωματισμό κάθε σημείωσης ή να οργανώσουμε ένα project.

 

 

Η Google διαθέτει εδώ και λίγη ώρα την android εφαρμογή του Keep από το Play Store χωρίς να κάνει αναφορά για μελλοντική της κυκλοφορία στην iOS πλατφόρμα. Τις σημειώσεις που θα κρατήσετε στην εφαρμογή, μπορείτε να τις δείτε και από την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας που βρίσκεται στη διεύθυνση http://drive.google.com/keep. Τις επόμενες εβδομάδες η Google ενημερώνει ότι θα είναι δυνατή η πρόσβαση, η δημιουργία και η επεξεργασία των σημειώσεων μας, μέσα από την υπηρεσία Google Drive.

 

File.png Download: ']Google Keep για Android

Link.png Site: http://drive.google.com/keep']Google Keep

Link.png Site: http://officialandroid.blogspot.gr/2013/03/google-keep-save-whats-on-your-mind.html[/url]']Google Blog