Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google εργάζεται πάνω σε ένα νέο χαρακτηριστικό καθοδηγούμενης βοήθειας για τις επερχόμενες συσκευές Nexus της Google, που θα έχει την ονομασία Google Support.

Το Google Support app θα επιτρέπει σε εργαζόμενους στο τμήμα υποστήριξης της Google να έχουν πρόσβαση στην οθόνη σας (εφόσον βεβαίως δώσετε την συγκατάθεση σας) έτσι ώστε να είναι σε θέση να εκτιμήσουν καλύτερα το πρόβλημα και να σας βοηθήσουν να το επιλύσετε.

 

Για την ώρα, δεν υπάρχει παρά μόνο ένα screenshot από το app, για να κάνουμε υποθέσεις, ενώ διαθέτει και τα επανασχεδιασμένα πλήκτρα πλοήγησης που αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους με την έκδοση Android N.

 

Το νέο χαρακτηριστικό, αναμφισβήτητα θα βοηθήσει τους χρήστες που για πρώτη φορά χρησιμοποιούν Android, αλλά και τους ανθρώπους στο τμήμα εξυπηρέτησης της Google να καταλάβουν το πρόβλημα, όταν οι χρήστες δεν είναι σε θέση να εξηγήσουν επακριβώς το πρόβλημα μέσω ζωντανού chat ή μέσω φωνητικής κλήσης. Το χαρακτηριστικό αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, και επομένως δεν είναι σίγουρο ότι θα βρει τον δρόμο του στην επίσημη κυκλοφορία του Android N.

 

Link.png Site: GSMArena