Από ότι φαίνεται, η συσκευή Google Home είναι ιδανική για να την τοποθετήσετε στον πάγκο της κουζίνα σας. Πρόσφατα, η Google ανακοίνωσε πως ο Assistant που αποτελεί την “καρδιά” της συσκευής Google Home πρόκειται να μάθει 5 εκατομμύρια συνταγές μαγειρικής μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Μόλις η διανομή της ενημέρωσης ολοκληρωθεί, η συσκευή θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει στο μαγείρεμα δίνοντας σας εντολές για οποιαδήποτε συνταγή. Για να εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη δυνατότητα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τον Google Assistant στο κινητό σας Android ή να χρησιμοποιήσετε το Google Search για να βρείτε τη συνταγή που επιθυμείτε. Aφού επιλέξετε αυτή που θέλετε, πατήστε το πλήκτρο “Send to Google Home”.

 

Στη συνέχεια, πείτε στο Home: “OK Google, start cooking” ή “Start Recipe” και τότε το Google Home θα ανταποκριθεί με την λίστα των υλικών που απαιτούνται και στη συνέχεια θα σας καθοδηγήσει στην εκτέλεση της συνταγής.

 

Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μπορείτε να του ζητήσετε να επαναλάβει αυτό που σας είπε. Παράλληλα, και καθώς ακολουθείτε τη συνταγή, μπορείτε να του ζητήσετε να παίξει μουσική, να του πείτε να ορίσει το χρονόμετρο κ.ά.

gallery_286955_3389_32739.jpg

 

Link.png Site: GSMArena