Σύμφωνα με μία αναφορά της The Wall Street Journal, η Google πληρώνει συγγραφείς που ειδικεύονται στο είδος της κωμωδίας και οι οποίοι έχουν γράψει σενάρια σε ταινίες της Pixar και στην σατιρική ιστοσελίδα The Onion, για να προσφέρουν τα αστεία τους στον ψηφιακό βοηθό, Google Assistant.

Από τους τρεις voice-activated προσωπικούς βοηθούς που υπάρχουν σε smartphones σήμερα, το Google Now έχει αδιάφορη –ή την… λιγότερη αν θέλετε- προσωπικότητα. Αν ζητήσετε από την Siri (Apple) να σας πει ένα αστείο, θα επιχειρήσει να σας κάνει να γελάσετε ενώ το ίδιο θα συμβεί και με την Cortana (Microsoft) αν ζητήσετε να σας πει κάποιο αστείο. Αν κάνετε το ίδιο με το Google Now, δεν θα ακούσετε κάποιο αστείο, αλλά θα σας στείλει ένα σωρό από συνδέσμους σε ιστοσελίδες για αστεία κ.ά.

 

Με αρκετή περισσότερη προσωπικότητα από το Google Now, ο Google Assistant θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά με τα smartphones Pixel και Pixel XL της Google, ενώ θα βρίσκεται και στo Google Home, αν και εκεί έχει να αντιμετωπίσει κατά πρώτο λόγο τις συσκευές Echo και την ψηφιακή βοηθό της Amazon, Alexa.

 

Link.png Site: PhoneArena