Εν αντιθέση με παλαιότερες φήμες, το πρόγραμμα Nexus της Google συνεχίζεται ακάθεκτο και τον επόμενο μήνα αναμένεται να δούμε ένα νέο tablet στη σειρά το οποίο θα κατασκευάζεται από την HTC αλλά και το Nexus 6 smartphone για το οποίο μπορούμε να πάρουμε από τώρα μια ιδέα.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα 9to5mac, μπορούμε να δούμε κατά πάσα πιθανότητα την εξωτερική εμφάνιση του Nexus 6 όπως είναι η πιθανή ονομασία της συσκευής, η οποία θα βασίζεται στο σχεδιασμό του Moto X, απλά θα έχει μεγαλύτερο μέγεθος. Το μέγεθος της οθόνης θα πλησιάζει σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας τις 6 ίντσες (5.92 συγκεκριμένα) και θα διαθέτει QHD ανάλυση, δηλαδή 2560 x 1440 η οποία αντιστοιχεί σε 498 PPI.

 

Το SoC που θα βασιστεί το επόμενο Nexus είναι το Snapdragon 805 της Qualcomm με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.6 GHz, 3 GB RAM, 32 GB αποθηκευτικού χώρου και κύρια κάμερα 13MP στο πίσω μέρος ικανή για εγγραφή 4K video. Στο εμπρόσθιο, η δεύτερη κάμερα θα διαθέτει ανάλυση 2MP ενώ πολύ καλή αναμένεται να είναι και η αυτονομία της συσκευής με βάση τη μπαταρία των 3.200 mAh.

 

Η Google αναμένεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια του Nexus 6 τον επόμενο μήνα σε ειδική εκδήλωση, με την κυκλοφορία να υπολογίζεται για το Νοέμβριο. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, το νέο Nexus θα κυκλοφορήσει κανονικά και στη χώρα μας και μάλιστα μέχρι το τέλος του έτους.

 

Link.png Site: 9to5mac