Πρόσφατα, ο γνωστός leakster @evleaks (Evan Blass) δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό της επερχόμενης δεύτερης γενιάς του Pixel, που από ότι φαίνεται θα μοιάζει πολύ με τη προηγούμενη.

Ίσως και περισσότερο από όσο θα θέλαμε αν δεν μας γελούν τα… μάτια μας, βλέποντας το πάχος των περιθωρίων, πάνω και κάτω από την οθόνη.

 

Το Google Pixel XL 2 έχει την κωδική ονομασία Taimen, ενώ το μικρότερο Google Pixel 2 που βλέπουμε και στην εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο @evleaks έχει την κωδική ονομασία Walleye. Αν και η φωτογραφίες δεν είναι και πολύ καθαρές, είναι πιστεύουμε φανερό το μέγεθος των “bezels” της συσκευής. Έτσι, την ώρα που οι περισσότερες εταιρείες προχωρούν με συσκευές που διαθέτουν edge-to-edge οθόνη, η Google προχωράει προς την αντίθετη κατεύθυνση, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση.

 

Ίσως η Google να θεωρεί ότι δεν χρειάζεται τα κινητά της να ακολουθήσουν αυτή την τάση για να αρέσουν στους χρήστες ή στους φίλους των προϊόντων της εταιρείας. Βεβαίως, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πρόκειται για απλώς δύο εικόνες που διέρρευσαν και που μπορεί να δείχνουν κάποιο πρωτότυπο και όχι το προϊόν στην τελική του μορφή.

 

Κάτι ακόμα που μαθαίνουμε από τον Stephen Hall του 9to5Google επίσης, είναι ότι η Google στα επερχόμενα Pixel 2 και Pixel XL 2 θα εγκαταλείψει την θύρα 3.5mm όσον αφορά στην υποστήριξη ακουστικών, και επομένως οι επερχόμενες συσκευές της θα εξαρτώνται αποκλειστικά από την υποδοχή USB Type-C και τη τεχνολογία Bluetooth στο συγκεκριμένο τομέα. Από την άλλη ωστόσο έχουν διαρρεύσει θήκες, που δείχνουν να υπάρχει πρόβλεψη για υποδοχή 3.5mm. Για να δούμε…

 

Link.png Site: The Verge