Το Google Photos για συσκευές iOS, ενδεχομένως θα βάλει σε σκέψεις ορισμένους χρήστες για το που θα αποθηκεύουν τις φωτογραφίες τους.

Το Live Photos της Apple, είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις που μία απλή λήψη φωτογραφίας δεν επαρκεί για να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Θα μπορούσαμε με απλά λόγια να πούμε ότι το κινητό “τραβάει” ένα μικρό video πριν την λήψη της φωτογραφίας, δημιουργώντας μία κινούμενη εικόνα, που μοιάζει με ένα GIF.

 

Οι περισσότερες υπηρεσίες cloud storage, όπως το Dropbox μετατρέπει τις Live Photos σε στατικές φωτογραφίες, ουσιαστικά αχρηστεύοντας το χαρακτηριστικό. Το Photos app της Apple, αποθηκεύει τις ζωντανές αυτές φωτογραφίες, αλλά κάτι τέτοιο δεν βοηθάει και πολύ όσους θέλουν να αποθηκεύσουν τις φωτογραφίες τους και αλλού.

 

Τώρα, το Google Photos για iOS, υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Live Photos αποθηκεύοντας τις ζωντανές φωτογραφίες. Εκτός και αν νιώθετε άβολα με την σάρωση των φωτογραφιών σας από την τεχνολογία μηχανικής μάθησης της Google, τότε αποτελεί μία εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για τους χρήστες iOS.

 

File.png Download: App Store
Link.png Site: TheNextWeb