Ένα από τα σημεία που ξεχώρισαν στην χθεσινή παρουσίαση των Google Pixel 2 και Pixel 2 XL ήταν η αποκάλυψη ότι η κάμερα τους έλαβε βαθμολογία 98 από τα DxOLabs, την ώρα μάλιστα που πιστεύαμε ότι το 94 που είχαν “σκοράρει” τα iPhone 8 Plus και Galaxy Note8 ήταν εντυπωσιακό.

Η νέα κάμερα 12 Megapixels στα Pixel 2 και Pixel 2 XL βασίζεται σε έναν αισθητήρα 1/ 2.6” που βρίσκεται πίσω από ένα σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.8, και συνεπικουρείται από αυτόματη εστίασης Dual Pixel αλλά και από σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας (OIS), που συνδυάζεται και με ψηφιακή σταθεροποίηση.

 

Η φωτογράφηση είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κάμερας των Pixel 2 και Pixel 2 XL που σχεδόν αριστεύει με βαθμολογία 99 στο DXOMark, έχοντας πολύ καλές επιμέρους βαθμολογίες στην έκθεση και στην αντίθεση ή στην αυτόματη εστίαση κ.ά.

 

Επίσης, το τελικό αποτέλεσμα είναι ισορροπημένο, προβάλλοντας υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας και μειωμένα επίπεδα θορύβου. Από τα DxOLabs μαθαίνουμε επίσης ότι η λειτουργία σταθεροποίησης κατά τη λήψη βίντεο ήταν εξαιρετικά βελτιωμένη.

gallery_286955_4263_28065.jpg

 

Link.png Site: GSMArena