Το φαινόμενο των trolling σχολίων στις κριτικές των εφαρμογών του Play Store θέλει να εξαλείψει η Google, απαιτώντας πλέον από τους χρήστες τη σύνδεση με λογαριασμό Google Plus προκειμένου να αφήσουν το σχόλιό τους για οποιαδήποτε εφαρμογή.

Ο μηχανισμός μοιάζει ιδιαίτερα με αυτόν που ενσωματώνουν αρκετά blogs που επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους απαιτώντας τη σύνδεση με λογαριασμό του Facebook. Η αλήθεια είναι ότι το Internet έχει πλημμυρίσει από περιεχόμενο άσχετο με τη θεματολογία των εκάστοτε αναρτήσεων, με πολλούς χρήστες του να βασίζονται στην ανωνυμία αλλά και στα ψευδώνυμα που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν.

 

Εκτός από το πλήρες όνομα για να σχολιάσει κανείς μια εφαρμογή για την πλατφόρμα του Android, θα εμφανίζεται και η εικόνα προφίλ που έχουν οι χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο του Plus. Πέρα από το συγκεκριμένο πρόβλημα που προσπαθεί να αντιμετωπίσει η εταιρεία καταφέρνει να ενοποιήσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της μεταξύ τους. Αυτό που απομένει να δούμε είναι ο τρόπος με τον οποίο θα επιχειρήσει η Google να εξαλείψει το παρόμοιο φαινόμενο που παρουσιάζεται και στα σχόλια των video του YouTube.

 

Link.png Site: allthingsd.com