Τη δική της πλατφόρμα σχολιασμού ετοιμάζει η Google σύμφωνα με δημοσίευμα του The Next Web, που επικαλείται πηγές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα ανάπτυξης του προϊόντος. Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο μηχανισμός αναμένεται να είναι άμεσα ανταγωνιστικός σε υπηρεσίες όπως είναι το Disqus αλλά και, κυρίως, το Facebook Comments ενώ, αν υλοποιηθεί, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα συνδέεται με κάποιον τρόπο με το Google Plus.

 

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας είναι ότι θα μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιονδήποτε ιστοχώρο ή blog ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, θα συνεργάζεται με άλλες υπηρεσίες της εταιρείας και τα σχόλια θα καταλογογραφούνται από την μηχανή αναζήτησης της Google.

 

Αν και προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα, ενδεχόμενη υλοποίηση της λειτουργίας θα εμφάνιζε σίγουρα ενδιαφέρον, αφού θα ήταν σύμφωνη με την πολιτική της Google να σπρώξει όσο γίνεται περισσότερους χρήστες προς το Google Plus, που μπορεί να έχει ήδη μεγάλη βάση χρηστών αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμη πολύ λίγοι αυτοί που το χρησιμοποιούν συστηματικά.

 

Link.png Site: The Next Web