Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπηρεσία G Suite for Education της Google, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι διαθέτει ήδη 70 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Τον Οκτώβριο του 2015, η Google είχε ανακοινώσει 60 εκατομμύρια χρήστες, κάτι που δείχνει τη σταθερή άνοδο στη δημοτικότητα της υπηρεσίας η οποία προορίζεται για μαθητές, φοιτητές και καθηγητές. Η G Suite for Education περιλαμβάνει όλα τα βασικά εργαλεία παραγωγικότητας της Google όπως το Gmail, Docs, Drive Hangouts κ.α, όπως επίσης και το Classroom, ένα εργαλείο που βοηθά τους καθηγητές να επικοινωνούν με τους μαθητές, να τους αναθέτουν εργασίες και να παρακολουθούν την πρόοδο τους.

 

Επιπλέον η Google ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 20 εκατομμύρια Chromebooks είναι πλέον ενεργοποιημένα σε σχολεία κυρίως των Ηνωμένων Πολιτειών και σε εβδομαδιαία βάση. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 500.000 μαθητές στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Google Expeditions η οποία επιτρέπει την πραγματοποίηση περιηγήσεων εικονικής πραγματικότητας σε διάφορα μέρη όπως στις πυραμίδες της Αιγύπτου αλλά και στην ανθρώπινη καρδιά.

 


 


Link.png Site: TechCrunch