Η εταιρεία DxOMark προχώρησε στην αξιολόγηση της απόδοσης της κάμερας του νέου Pixel 4, και όπως αναμενόταν, βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Η έκθεση τόσο σε συνθήκες με έντονο φως όσο και σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού είναι σωστή και ακριβής, και τα αρχεία, τόσο από λήψεις σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικούς χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας. Η DxOMark επίσης δήλωσε εντυπωσιασμένη για την απόδοση της κάμερας με τον τηλεφακό τόσο στις λήψεις κατά την διάρκεια της ημέρας στο φως του ήλιου όσο και στις λήψεις σε εσωτερικούς χώρους.

Η DxOMark βαθμολόγησε με 112 την απόδοση της κάμερας του Pixel 4, και πιο συγκεκριμένα με 117 την απόδοση της κάμερας στην φωτογραφία και 101 την απόδοση της κάμερας στο βίντεο.

dxom2.png.c15c4ed2d911c6b12ec3b2a8abd4cce4.png

Όσον αφορά στην απόδοση στον συγκεκριμένο τομέα, η καταγραφή βίντεο είναι ιδιαίτερα ομαλή χάρη στο χαρακτηριστικό «adaptive framerate» αλλά και στην σταθεροποίηση εικόνας που είναι πολύ καλή (μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες). Παρόλα αυτά, διαπιστώθηκε η ύπαρξη «artifacts» σε ορισμένες περιπτώσεις, απώλεια της λεπτομέρειες στα μικρότερα ζουμ, moire σε κάποιες φωτογραφίες κ.ά.

Η βαθμολογία τοποθετεί το Google Pixel 4 στην 8η θέση της κατάταξης μαζί με το Huawei Mate 20 Pro, αλλά χαμηλότερα από τα OnePlus 7 Pro και Honor 20 Pro.

dxom.png.898cd446f4bf7fbdac9775ad0fee4007.png

GSMArena

  • Like 1