Σύμφωνα με μαρτυρίες αρκετών χρηστών, οι υπηρεσίες AdSense και AdMob της Google παρουσιάζουν σοβαρά τεχνικά προβλήματα σε αρκετές περιοχές του κόσμου.

Πολλοί από τους χρήστες έχουν λάβει e-mail από τη Google που αναφέρει ότι ο λογαριασμός τους κυρίως στην υπηρεσία AdSense έχει ακυρωθεί, ενώ σε προσπάθεια σύνδεσης,τις περισσότερες φορές εμφανίζεται μήνυμα που αναφέρει ότι δεν υπάρχει σχετική υπηρεσία συνδεδεμένη με το λογαριασμό του χρήστη.

 

Οι αναφορές των χρηστών στο forum της Google, έρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου όπως Ινδία, Κίνα, Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την εταιρεία για το θέμα και το χρόνο επίλυσης του προβλήματος. Πάντως και οι δύο υπηρεσίες αποτελούν από τις σημαντικότερες της Google απευθυνόμενες σε κατόχους ιστοσελίδων που μπορούν να κερδίζουν χρήματα, προβάλλοντας στοχευμένες διαφημίσεις της Google είτε στις ιστοσελίδες τους είτε στις mobile εφαρμογές τους.

 

Link.png Site: https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/9HiD0kMYU_U;context-place=topicsearchin/adsense/account$20cancelled[/url]']Google Forum