Με τη νέα αυτή δυνατότητα που προσφέρεται απευθείας μέσα από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, θα μπορείς να παραμένεις ενήμερος για όλες τις νέες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες οι οποίες κυκλοφορούν ή έρχονται σύντομα στους κινηματογράφους.

Πλέον, μέσα από την αναζήτηση της Google θα μπορείς να διατηρείς ένα ενημερωμένο αρχείο για όλες τις σειρές και ταινίες τις οποίες επιθυμείς να παρακολουθήσεις ή έχεις ήδη παρακολουθήσει. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό website 9to5Google, αναζητώντας τον τίτλο της σειράς ή της ταινίας, θα μπορείς να τον προσθέσεις σε μία Watchlist ή σε λίστα Watched.

dims.jpg.09b8ea750846103176002bd1a0514c83.jpg

Έαν πρόκειται για ταινία ή σειρά την οποία μπορείς να δεις μέσα από το YouTube, θα υπάρχει κουμπί «Watch Now» για να την παρακολουθήσεις άμεσα ενώ στην ίδια κάρτα πληροφοριών, θα εμφανίζονται τόσο η τιμή αλλά και το αντίστοιχο URL. Αντίθετα, αν μιλάμε για ταινία η οποία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους, θα υπάρχει επιλογή «Get Tickets» η οποία θα σου δίνει δυνατότητα να αγοράσεις εισιτήρια. Επίσης, όταν προσθέτεις μία ταινία στη Watchlist, στη λίστα προστίθεται αυτόματα και το εξώφυλλο ώστε η αναζήτηση σε δεύτερο χρόνο να γίνεται ευκολότερα.

Το 9to5Google αναφέρει πως η νέα αυτή λειτουργία έχει ήδη αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη από τις προηγούμενες ημέρες. Αν και για την ώρα δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν πρόσβαση, στο Reddit ήδη υπάρχει σχετικό θέμα στο οποίο αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως βλέπουν αυτή την επιλογή.

Η λειτουργία Watchlist δείχνει για την ώρα πως είναι διαθέσιμη μόνο για τα αποτελέσματα αναζήτησης από φορητές συσκευές όπως επίσης και για την εφαρμογή Google για Android και iOS smartphones ή tablets.

Engadget

  • Like 2