Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας The Information, η Google ετοιμάζει ένα νέο «communications app» (για την ώρα η ονομασία παραμένει άγνωστη) που θα συγκεντρώνει διάφορα στοιχεία της G Suite, συμπεριλαμβανομένων των Gmail, Hangouts Chat, Hangouts Meet και Google Drive.

Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα της Google, σε μία μακρά λίστα από προσπάθειες που έχουν στόχο να βελτιώσουν την επικοινωνία των ανθρώπων. Η μακρά λίστα αποτελείται από τα Gmail, Hangouts, Google+, Gchat, Allo, Duo, Spaces, Wave, RCS, Inbox, το chat στο YouTube και ενδεχομένως και άλλα που έχουμε και θα έχετε και εσείς ξεχάσει. Πόσα από τα παραπάνω χρησιμοποιείτε, τουλάχιστον από εκείνα που έχουν παραμείνει ενεργά;

Το app σύμφωνα με πληροφορίες του The Information δοκιμάζεται εσωτερικά στην Google αυτή τη περίοδο και αναμένεται να διατεθεί ως μέρος της G Suite, πράγμα που σημαίνει ότι απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις. Λέγεται ότι πρόκειται για ένα app που λέγεται ότι είναι κάτι μεταξύ του Slack και του Teams (της Microsoft), ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του. Το πιθανότερο είναι το app να κάνει το ντεμπούτο του στο επερχόμενο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O τον ερχόμενο Μάϊο.

TheNextWeb