Ακολουθώντας τα βήματα της HTC –με την οποία διατηρεί βεβαίως… εξαιρετικές σχέσεις- η Google μέσω ενός video teaser δείχνει κατά κάποιο τρόπο τη τεχνολογία Active Edge που θα διαθέτουν τα επερχόμενα Pixel 3 και Pixel 3 XL που θα παρουσιαστούν επίσημα στις 9 Οκτωβρίου.

Όπως λοιπόν γίνεται και με το Edge Sense, όταν ασκηθεί πίεση στο εξωτερικό πλαίσιο των συσκευών, διάφοροι αισθητήρες ανταποκρινόμενοι ενεργοποιούν διάφορες λειτουργίες ή εφαρμογές στις συσκευές, όπως για παράδειγμα την εφαρμογή της κάμερας.

Στο video που έδωσε η Google στη δημοσιότητα δείχνει ανθρώπους να αγκαλιάζουν άλλους ή ακόμα και αντικείμενα, όπως το χέρι «αγκαλιάζει» το «πλαίσιο» που βλέπουμε στα τελευταία δευτερόλεπτα, υποδεικνύοντας την ύπαρξη της τεχνολογίας Active Edge.

Περισσότερα για τις λειτουργίες που θα ενεργοποιούνται με τη τεχνολογία Active Edge –και αν υπάρχουν τομείς που διαφέρει από την Edge Sense της HTC- θα μάθουμε όταν ανακοινωθούν επίσημα οι δύο νέες συσκευές της Google, Pixel 3 και Pixel 3 XL στις 9 Οκτωβρίου, για τις οποίες γνωρίζουμε ήδη αρκετά πράγματα (δείτε σχετικά εδώ και εδώ).

GSMArena