Δυναμικά θα κλείσει ο «τεχνολογικός» Σεπτέμβριος αφού ανάμεσα τις πολλές και σημαντικές ανακοινώσεις, περιλαμβάνεται και το Pixel 5 της Google.

Το νέο smartphone της Google θα είναι ένα μόνο από τα προϊόντα που αναμένεται να ανακοινώσει η αμερικανική εταιρεία στις 30 Σεπτεμβρίου, μαζί με ένα νέο Chromecast αλλά και ένα νέο έξυπνο ηχείο. Στην επίσημη πρόσκληση για την παρουσίαση η οποία θα διεξαχθεί φυσικά online, η Google δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία αφού σ' αυτή αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν «για το νέο Chromecast, το νέο έξυπνο ηχείο και τα νέα μας Pixel smartphones». Ήδη μετά από διαρροή τον περασμένο Ιούλιο, η Google έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη νέου έξυπνου ηχείου με την ονομασία Nest, δημοσιεύοντας μάλιστα και την παρακάτω επίσημη φωτογραφία.

pixel-5g.png.da2a70052e3892e0824d194d6a530dd2.png

Γνωρίζουμε ήδη από παλαιότερες δηλώσεις στελεχών της Google, ότι η νέα γενιά του Pixel smartphone θα παρέχει σύνδεση με 5G δίκτυα ενώ περιμένουμε να δούμε 5G εκδόσεις όχι μόνο του Pixel 5 αλλά και του Pixel 4A,  οι οποίες θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, την Ταιβάν και στην Αυστραλία.

Η παρουσίαση ξεκινά στις 9.00μμ ώρα Ελλάδος και αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της Google στο YouTube.

  • Like 2