Σε μία άνευ προηγουμένου, κατά κάποιο τρόπο, κίνηση, η Google αποκάλυψε μέρος του σχεδιασμού του επερχόμενου Pixel 4, μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του smartphone.

Η εικόνα, που δημοσιοποιήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της εταιρείας στο Twitter, δείχνει το πίσω μέρος της συσκευής, επιβεβαιώνοντας τις εικόνες που είχαν διαρρεύσει. Βεβαίως, υπάρχει περίπτωση να… «τρολάρει», όμως από την ώρα που ο Απρίλιος βρίσκεται αρκετούς μήνες πίσω μας, θα υποθέσουμε ότι η εικόνα ανταποκρίνεται στον πραγματικό σχεδιασμό του Pixel 4.

Από ότι φαίνεται, η εταιρεία έχει προτιμήσει «all-glass» σχεδιασμό, κάτι που ενδεχομένως να δείχνει ότι η συσκευή της θα υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση μεταξύ άλλων. Η κύρια κάμερα, φαίνεται να βρίσκεται σε μία διάταξη που μοιάζει πολύ στον σχεδιασμό με την κάμερα των επερχόμενων συσκευών iPhone, τουλάχιστον με βάση τα renders που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας κάποιες πληροφορίες και διαρροές από τους προμηθευτές της Apple ή κατασκευαστές θηκών. Από όσο μπορούμε να δούμε από την εικόνα της Google, υπάρχουν δύο κάμερες μαζί με laser autofocus και διπλό flash τεχνολογίας LED καθώς και ένας πόρος για το μικρόφωνο.

Κατά τα άλλα, βλέπουμε ότι στην δεξιά πλευρά της συσκευής υπάρχει το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης καθώς και το πλήκτρο για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Επιπλέον, από την έλλειψη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων από την «πλάτη» υποθέτουμε ότι η εταιρεία προτίμησε την λύση μίας οθόνης τεχνολογίας OLED με in-display fingerprint reader.

D85DhOPX4AA2hBX.jpg.3b3d5822219024d705290edc51768261.jpg
 
Χάρη σε μία παλαιότερη διαρροή, γνωρίζουμε επίσης ότι το Pixel 4 XL θα διαθέτει διπλή εμπρόσθια κάμερα που θα βρίσκεται στην πρόσοψη σε μία κάπως μεγάλη οπή σαν αυτή του Galaxy S10+ αλλά και στερεοφωνικά ηχεία στην πρόσοψη.

01.jpg.29ec8e7cabb5f8a8149bfdd2af053be3.jpg

GSMArena

  • Confused 1
  • Sad 1