Αν και το περιμέναμε από καιρό, η σημερινή ανακοίνωση της Google μαζί με τις πρώτες παρουσιάσεις, δημιουργούν άκρως θετικές εντυπώσεις. Σε μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις στην ιστορία της, η μηχανή αναζήτησης της Google εμπλουτίζεται με αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο συνδυάζοντας περιεχόμενα από δημοφιλής ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων όπως το Twitter, Facebook Pages, MySpace κ.α.

 

Πραγματοποιώντας μια οποιαδήποτε αναζήτηση, στα πρώτα αποτελέσματα θα εμφανίζονται σε ειδικό πλαίσιο σχετικά μηνύματα που έχουν δημοσιευθεί ακόμα και πριν λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Τα αποτελέσματα αυτά αξιολογούνται από μια "ντουζίνα νέων τεχνολογιών" που έχει αναπτύξει η Google ως προς τη σχετικότητα με το λήμμα ή τη φράση που έχει εισαχθεί προς αναζήτηση καθώς και ως προς το χρόνο δημοσίευσης τους.

 

Η Google παράλληλα "μαθαίνει" από τις αναζητήσεις που έχετε διεξάγει τους 6 τελευταίους μήνες για πιο έγκυρα αποτελέσματα, με τη δυνατότητα αυτή να μην συνδέεται με κανένα τρόπο με το Google λογαριασμό σας.

 

Η αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο της Google θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες και είναι βελτιστοποιημένη αρχικά για την Αγγλική γλώσσα.Θα επεκταθεί σταδιακά σε άλλες γλώσσες το πρώτο μισό του 2010 ενώ είναι διαθέσιμη και για smartphones, ειδικότερα στο iPhone και Android OS.

 

Link.png Site: techradar.com

Video Video: