Με ένα νέο video teaser, η Google προσκαλεί τους gamers να «μαζευτούν γύρω» (gather around) της καθώς ετοιμάζεται να κάνει αποκαλύψεις για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία gaming της (κωδική ονομασία Project Stream) στα πλαίσια του συνεδρίου Game Developers Conference 2019.

 H Google έχει προγραμματίσει το δικό της keynote για να αποκαλύψει το «όραμα της για το μέλλον του gaming» και στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter δείχνει διάφορες σκηνές με "διαδρόμους" από τρισδιάστατα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας, φαντασίας ή αγώνων αυτοκινήτου.

Αν και στο βίντεο δεν αποκαλύπτονται και πολλά για το «όραμα» της, σύμφωνα με έντονη φημολογία, η Google πρόκειται να λανσάρει την δική της συνδρομητική υπηρεσία gaming και ενδεχομένως μαζί και hardware, όπως το "cloud-enabled" χειριστήριο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Από ότι φαίνεται λοιπόν, η Google πρόκειται να κάνει μία από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις της τα τελευταία χρόνια στο συνέδριο GDC και στο keynote που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαρτίου.

The Verge