Στην διάθεση των χρηστών βρίσκονται τα εργοστασιακά images για τις συσκευές Pixel και Pixel XL που πρόσφατα κυκλοφόρησαν και έχουν την σφραγίδα της Google, αντικαθιστώντας τις συσκευές Nexus.

Η εταιρεία επίσης διέθεσε και μερικά νέα αρχεία OTA (OTA update images με την μορφή συμπιεσμένων αρχείων), για τους χρήστες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το λογισμικό της συσκευής χειροκίνητα στην τελευταία έκδοση, χωρίς να είναι απαραίτητο το flashing ολόκληρου του image και ενδεχομένως του σβησίματος όλων των δεδομένων του κινητού τους.
Υπάρχουν τρία εργοστασιακά images διαθέσιμα, θεωρητικά για τις διάφορες περιοχές που πωλούνται τα κινητά της σειράς Pixel. Κάθε build είναι όμοια με την άλλη, αλλά ανάλογα την περιοχή διαφέρουν στην ονομασία τους στο τελευταίο γράμμα. Οι ονομασίες των builds είναι οι NDE63H, NDE63L και NDE63P.

 

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι τα κινητά που πουλάει η Google διαθέτουν ξεκλείδωτο bootloader σε σχέση με εκείνα που πωλούνται από το δίκτυο της Verizon. Για λόγους ασφαλείας πάντως, αν κάποιο χρήστης ξεκλειδώσει τον bootloader στην συσκευή Pixel του, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Android Pay.

 

Link.png Site: Android Central
Link.png Site: GSMArena