Τον περασμένο Μάρτιο η Google εντυπωσίαζε με την παρουσίαση του Stadia, της cloud υπηρεσίας gaming streaming, επιβεβαιώνοντας για πολλούς ότι η επόμενη γενιά των βιντεοπαιχνιδιών δεν θα έχει καμία σχέση με ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. 

Αν και στην πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση, η Google έδωσε πολλές πληροφορίες για το τι θα προσφέρει η νέα της υπηρεσία στους gamers αλλά και στους δημιουργούς παιχνιδιών, εντούτοις, μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες δεν γνωστοποιήθηκαν. Αυτό θα γίνει «αυτό το καλοκαίρι» σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του Stadia στο Twitter χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τον ακριβή χρόνο. 

Οι πληροφορίες που μένει να μάθουμε είναι και οι σημαντικότερες αφού αρχικά δε γνωρίζουμε το πόσο θα κοστολογήσει η Google την υπηρεσία, το πόσα και κυρίως ποια παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στο λανσάρισμα αλλά και το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό το λανσάρισμα. Πάντως τα σχέδια της Google για την αποκάλυψη των πληροφοριών αυτών δεν φαίνεται ότι περιλαμβάνουν την E3, τη μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουνίου. Στην έκθεση αυτή, αναμένεται να μάθουμε όλες τις πληροφορίες για έναν από τους σημαντικότερους ανταγωνιστές του Stadia, του xCloud της Microsoft με τουλάχιστον 3500 παιχνίδια η οποία πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Sony στον τομέα αυτό, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς.